NL FR

Carrière maken bij Twin Promotion

Bekijk onze vacatures

ARE YOU READY FOR AN EXCITING CAREER?

Join Twin Promotion

Waarom Twin Promotion?

Je bent ondernemend, positief en gemotiveerd om deel uit te maken van een jong en gedreven team. Je houdt van dagelijkse uitdagingen. Je wil werken bij een bedrijf met sterke roots, veel doorgroeimogelijkheden en een eeuwige start-up-mentaliteit. Er heerst een open cultuur waar eigen initiatief, creatieve inbreng en een sterke visie heel belangrijk zijn.

Twin Promotion is een sterk groeiende projectontwikkelaar die bijzonder uitdagende carrièrekansen biedt. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de prospectie, aankoop, vergunningen, verkoop, ontwikkeling en exploitatie van vastgoedprojecten in België en Frankrijk. Je leert bij ons alle kneepjes van het vak.

Join a winning team!

Do you have what it takes?

Hoge ambities

ambitieus

Vastberaden

Icoon handen

Doorzetter

icon-ondernemend

Ondernemend

icon-ondernemend

Positieve mindset

Quote

" Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do. – Pele "

Intensieve opleiding van het allerhoogste niveau

Er ligt een sterke focus op interne en externe opleiding om je vaardigheden en kennis voortdurend te challengen en te verbeteren

Interne opleiding

Tijdens de Twin Academy leer je over relevante thema’s zoals fiscaliteit, customer psychology en analyse van de concurrentie. Tijdens de Marketing University wordt ingegaan op digitale thema’s zoals fotobewerking, het ontwerpen van een site, het opstellen van mailings etc.

Sales Bootcamp

Dompel je tijdens deze bootcamp onder in de wondere wereld van sales. Senior adviseurs leren je de kneepjes van het vak en delen hun praktijkervaring. Niet enkel theorie en praktische toepassingen staan op het programma, maar ook het belang van customer centricity en hoe je de klant altijd op de eerste plek zet, no matter what.

Leadership class

Tijdens deze leadership classes leer je belangrijke skills om een succesvol manager te worden: hoe te inspireren en motiveren, het overbrengen van je visie, timemanagement, coaching, probleemoplossend denken en strategisch inzicht.

Conferenties & beurzen

Geregeld neem je deel aan binnen- en buitenlandse conferenties en beurzen, zoals de Strategic Marketing Day of Second Home expo in Brussel, de Web Summit in Lissabon of de ZOHOLICS beurs in London.

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Leer onze mensen kennen!

None of us are as smart
As
All of us

K. Blanchard

Ann-Sophie – HR & Marketing

“Na 7 intensieve maar heel leerrijke maanden in de sales zette ik de stap naar marketing. Daar laat ik mijn creativiteit stromen maar leer ik ook om te gaan met heel technische en IT-gerelateerde zaken. Vandaag houd ik me ook bezig met HR, wat voor mij weer een boeiende uitdaging is om een nieuw departement beter te leren kennen. Mijn job is elke dag opnieuw een avontuur, waarbij ik voortdurend nieuwe dingen ontdek, out-the-box denk maar ook heel veel plezier heb met mijn collega’s.”

 

Stéphane – Sales en Marketing Director

“Net zoals de meesten, ben ik mijn carrière gestart in de sales. Daarna heb ik me verdiept in de marketing en heb ik de eerste stappen gezet tot digitalisering van de leadgeneratie en het CRM systeem. De volgende stap voor mij was het uitbouwen van een eigen salesteam. Zo ben ik gegroeid van salesmanager van één team tot salesdirector van drie teams. Deze teams blijven volop groeien. Zo blijft de strategische en persoonlijke challenge ook voor mij aanwezig.”

Louis – sales consultant Franstalige zijde

“Ik raakte meteen verslaafd aan de dynamische sfeer bij Twin Promotion. De waarden en ambitie van het bedrijf maken dat ik me voortdurend verder wil ontplooien en mee wil blijven groeien. Vandaag ontwikkel en democratiseer ik met mijn team de mogelijkheid om onroerend goed aan te kopen in de mooiste en meest bevoorrechte regio’s in Frankrijk. Ik heb hier echt mijn passie voor vastgoed ontdekt en werk deze elke dag verder uit.”

Pierre – ontwikkelaar Zuid-Frankrijk

“Ik ben al 18 maanden verantwoordelijk voor de ontwikkeling van meerdere regio’s in Zuid-Frankrijk. Mijn professionele ervaring bij Twin Promotion is tot op heden zeer de moeite waard. Ik word omringd door zeer energieke en joviale collega’s en begeleid door waardevolle managers. Het bedrijf breidt zich snel uit, waardoor mijn carrière heel vooruitstrevend en dynamisch is. Ik ben ambitieus, hardwerkend en vastberaden en dat sluit perfect aan bij de spirit van dit bedrijf.”

 

Werk is fun. Bekijk de Inauguratie van één van onze projecten in 2019!

Procedure

Beantwoord je hieraan? Ben je klaar om een boeiende en een uitdagende carrière te starten?

Volg onderstaande stappen van ons selectieproces. Wij nemen snel contact met je op!

De selectieprocedure

Hoe moet ik solliciteren bij Twin Promotion?

Reageer
Reageer op een vacature door je CV, foto en motivatie te uploaden of te mailen naar careers@ twinpromotion.fr.

Beoordeling
De recruiters kijken of je CV en motivatie beantwoordt aan de vereisten van de positie. Op basis van deze beoordeling word je al dan niet uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Kennismakingsgesprek
Het doel van het eerste gesprek is om kennis te maken en te kijken wat je ambities, vaardig- heden en interesses zijn. Dit gesprek gaat door met een van onze recruiters.

Vervolggesprekken
Bij een wederzijdse match, vindt een tweede en mogelijks derde gesprek plaats met een manager van de juiste afdeling (marketing, sales etc.). Hij/zij zal vooral je praktische vaardigheden testen en kijken hoe je reageert in concrete situaties.

Aanbieding
Alles is vlot verlopen? Dan ontvang je een aanbieding en kan je starten bij Twin Promotion.

Kijk mee wat ons team allemaal heeft beleefd in 2017

The reason we would hire you, is because you have the potential to become the best

We verwelkomen je dan ook graag in ons team!

DOWNLOAD HIER DE HR-BROCHURE VAN TWIN PROMOTION

 

Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation