NL FR

Marina – Boulogne Sur Mer

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Een pittoreske parel, centraal gelegen in de Opaalkust

Voor liefhebbers én investeerders

Ga je er graag eens een weekendje op uit? Dan is een vakantieappartement aan de Opaalkust een schitterende optie. Centraal gelegen aan de jachthaven van Boulogne-sur-Mer en op wandelafstand van de historische binnenstad. Boulogne-sur-Mer ligt in het hart van het Parc Naturel Régional des Caps et Marais d’Opale. Een ongerept stuk natuurgebied waar je lange wandelingen kan ondernemen, paardrijden of fietsen. Nood aan meer actie? Speel een partijtje golf in één van de vier nabijgelegen golfclubs of ga het water in om te surfen of zeilen.

Veelzijdige havenstad

Genieten van verse vis, rechtstreeks vanuit zee op uw bord.

Kuier door de pittoreske straatjes van de historische binnenstad om een hapje te eten of te shoppen.

Video: Waarom investeren in Boulogne-Sur-Mer?

 

Nausicaa – Het Nationaal Zeecentrum

In mei 2018 opende het vernieuwde Nausicaa haar deuren. Dankzij de verdubbeling van oppervlakte is Nausicaa vandaag het grootste aquarium van Europa. Het doel is om meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar aan te trekken. Intussen is de grens van 900 000 bezoekers overschreden! Deze uitbreiding is een gigantische boost voor de lokale economie en het toerisme, vooral de horeca en hotelsector winnen hierbij.

 

Twee vliegen in één klap: genieten én verdienen

Boulogne-sur-Mer is trots op haar authentieke stadscentrum en het label ‘Stad van Kunst en Geschiedenis’. Het bestuur doet er dan ook alles aan om dit label te behouden. Zo werkten zij het vernieuwende stadsontwikkelingsproject ‘Axe Liane’ uit. Een ambitieus plan dat Boulogne-sur-Mer nog meer op de kaart zet en er een droombestemming van maakt! Holiday Suites Boulogne-sur-Mer ligt pal in dit stadvernieuwingsproject en kijkt uit op de prachtige jachthaven. Het stijlvolle ontwerp tilt het architecturale niveau van de stad naar een nog hoger niveau

Axe Liane - République Eperon - bekijk hier de reportage!

Aan de vooravond van een hoge meerwaarde

Wie zo slim is om mee te stappen in een stad in volle ontwikkeling, plukt daar straks gouden vruchten van. De hele buurt wordt opgewaardeerd. Nieuwe winkels, kantoren, horeca en ontspanningsmogelijkheden vormen een bruisende regio, zowel toeristisch als commercieel.

In Belgie zijn tal van succesvolle stadsvernieuwingen. Denk maar aan de jachthaven van Nieuwpoort, die op termijn de grootste van West-Europa wordt. Dit heeft een gigantische invloed op de prijzen van het lokale vastgoed. Slim gezien van de investeerders van 15 jaar geleden.

icon-opbrengst

Groot meerwaardepotentieel dankzij Axe Liane

icon-boot

Fenomenaal zicht op de jachthaven

icon-historisch

Vlakbij het centrum en les deux Caps

Instapklaar en gemeubeld

Elk appartement is instapklaar en voorzien van alle comfort.

Elk appartement is voorzien van een ingerichte, open keuken, zitruimte, één of meerdere slaapkamers en fijn afgewerkte badkamer. Geniet op uw terras van een wijds uitzicht op de omgeving.

Benieuwd naar dit project?

Vraag snel meer info aan! Er zijn nog maar een aantal appartementen beschikbaar.

Meer over de regio Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2019 - Twin Promotion·Disclaimer·Privacy

Twin Fondation