NL FR

Résidence Etoile des Dunes

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Inspiratieoord van rust

Omarmd door schitterende duinen

Welke kustgemeente ontmoet je als eerste wanneer je de grens oversteekt? Inderdaad Bray-Dunes, een fantastische plaats in volle ontwikkeling. Je proeft er van de natuur en ontdekt er een brede waaier aan culturele activiteiten. Deze regio is immens interessant om nu te investeren in vastgoed.

Schitterend tweede verblijf


Aan de Opaalkust liggen de prijzen van het vastgoed momenteel nog een stuk lager dan aan de Belgische kust wat jouw investering veel interessanter maakt. Bovendien sta je niet aan te schuiven in de file en rij je slechts één uurtje vanuit Gent naar de Opaalkust.

Résidence Etoile des Dunes

Op 50 meter van het natuurreservaat ‘De Westhoek’ en op slechts 20 meter van de dijk, tref je Résidence Etoile des Dunes aan. Dit complex ligt in het meest rustige gedeelte van Bray-Dunes waardoor je hier optimaal van rust kan genieten.

Een vakantieappartement in résidence Etoile des Dunes is ook een schitterend investeringsgoed. Je laat het verhuren door Holiday Suites, ons dochterbedrijf. Zij regelen alles voor jou. Indien gewenst kan je online alle reservaties volgen. Ontvang een deel van de huuropbrengsten! Leuk en makkelijk meegenomen niet?

 

Holiday Suites

Holiday Suites is gespecialiseerd in het verhuren van vastgoed. Dankzij een nauwe en professionele samenwerking met gerenommeerde partners als TUI, Neckermann, Thomas Cook en Booking.com is de bezettingsgraad best hoog. Bovendien hoef jij je nergens zorgen over te maken, zij regelen alles voor jou! Van een zorgeloze investering gesproken.

 

Quote

" Op vijf minuten wandelen sta je het centrum van de stad. Eens terug in je vakantieappartement, geniet van een intense rust. "

 

Parel aan de Franse Opaalkust

Bray-Dunes is een pareltje aan de Franse Opaalkust. Deze opkomende badplaats ligt op amper vier kilometer van de Belgische grens en combineert zo het beste van twee werelden: snel bereikbaar en een onverwachte rust die je bij ons niet meer vindt!

 

 

Bray-Dunes en omgeving

De kunst van genieten ontdek je hier.

Waarom een tweede verblijf in Etoile des Dunes?

icon-wandelen

Ongeëvenaard zicht op beschermde duinen

icon-centrum

Pal aan zee en bij het centrum

icon-handen

Rust, natuur en ontspanning

Over meerwaarde gesproken

Een gemeente met een visie

Het gemeentebestuur zet alles in het werk om van Bray-Dunes een droombestemming te maken. Dankzij de uitbouw van de infrastructuur vonden verschillende investeerders er een betaalbaar tweede verblijf. Toch waakt de gemeente erover dat er niet te veel verhuurbare appartementen worden gebouwd. Zo willen zij het karakter en de uitstraling van de gemeente behouden. Een slimme zet!

Aangezien de verhuurmarkt beperkt is, ligt het rendement extra hoog. Dat zorgt er ook voor dat jouw tweede verblijf een mooi meerwaardepotentieel bevat. Bovendien zijn de vastgoedprijzen er op dit moment nog heel betaalbaar, iets wat in de toekomst vlug kan veranderen!

Benieuwd naar dit project?

Vraag meer info aan!

Of liever eerst huren? Meer over de regio Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2019 - Twin Promotion·Disclaimer·Privacy

Twin Fondation