NL FR

Salernes

Meer info aanvragen

Meer informatie?

LAUNCHING SOON

Een nieuwe toeristische residentie waar genot op de eerste plaats staat

Wees als eerste op de hoogte van ons nieuw project te Salernes, gelegen in het Franse departement Var. Een idyllische plek waar u de charme van de Provence volop ontdekt! Het project is gelegen middenin het groen. Keuze tussen appartementen met één of meerdere slaapkamers maar telkens met grote terrassen en een heleboel faciliteiten.

Geïnteresseerd? Abonneer u op onze nieuwsbrief of volg Twin Promotion op social media en stap als eerste in aan interessante lanceringsvoorwaarden!

Een schitterende locatie middenin het prachtige landschap van de Provence

Salernes biedt u alles: prachtige oude straatjes, indrukwekkende gebouwen en een mooie kerk uit de elfde eeuw na Christus. Ook zijn er gezellige terrasjes, oneindige natuur en een natuurlijke waterbron waar je je heerlijk kan verfrissen. Je geniet er van pure rust.

Salernes staat bekend als een van de mooiste dorpjes in de regio van de Provence. Het plaatsje ligt aan de kant van een heuvel in de vallei van Bresque, op de locatie waar de twee rivieren Pelicourt en Grave samenkomen. Salernes ligt vlakbij andere trekpleisters Lorgues en Draguignan en de indrukwekkende Gorges du Verdon ligt op rijafstand.

Het idyllische Salernes staat bekend voor de productie van de typische rode zeshoekige tegels. De uitzonderlijke kwaliteit van de klei afzettingen van Salernes – ijzerhoudende rode klei – heeft ervoor gezorgd dat de lokale fabrikanten zich te specialiseren in de vervaardiging van een enkel product: het ‘Malon’ vloertegel genoemd. Breng zeker een bezoekje aan het Terra Rossa Museum. Je leert er alles over de geschiedenis en fabricatie van de typische terra-cotta tegeltjes. Ook staat er een werk van de Belgische kunstenaar Wim Delvoye.

Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation