NL FR

Trésors d’Opale

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Een uitstekende investering voor je vrije tijd.

Unieke locatie in de natuur én vlot bereikbaar

De Opaalkust is dé uitwaaiplek bij uitstek en biedt je 120 kilometer aan charmante badplaatsen, zandstranden, woeste kliffen en steile duinen. Ideaal om te golven, wandelen of fietsen. Op de stranden, rijkelijk gevuld met gekleurde cabines, kan u windsurfen of zeilen.

Op slechts één uurtje van de Belgische grens en gelegen tussen het mondaine Le Touquet en charmante Hardelot, vind je Saint-Cécile, een gezellig en ongerept badplaatsje. De A16 en D940 zorgen voor een vlotte verbinding met de Eurostar. Land je met het vliegtuig op de Aéroport Le Touquet, ben je 20 minuten later in je appartement. Of doe eens gek en boek een helikoptervlucht ter plaatse.

Meerdere faciliteiten om volledig te ontspannen

Niet enkel de natuurrijke omgeving, maar ook de vele faciliteiten dragen bij aan het ideale buitenverblijf. Onder meer een sportveld, zwembad en geheime wandelpaadjes zorgen ervoor dat je je geen seconde verveelt. En geniet na een uurtje baantjes te trekken van een welverdiend aperitief op je eigen terras.

Een oase van rust: 4,5 hectare om te ontspannen

Het natuurgebied kenmerkt zich door zijn rijke fauna en flora. Je ontdekt er onder andere beschermde vleermuizen en unieke planten- en bloemensoorten. Hier en daar duik je een oude bunker in, stempels die de twee Wereldoorlogen er hebben nagelaten en die getuigen van de rijke en boeiende geschiedenis die de regio met zich meedraagt.

Koop een tweede verblijf voorzien van alle comfort

Kies tussen een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Elk appartement is voorzien van een leefruimte met keuken en zithoek, 1, 2 of 3 slaapkamers, een badkamer en een terras met zicht op het domein of het beschermde duinengebied.

Geniet het hele jaar door van je appartement. Je kies zelf hoe je het inricht. Landelijke stijl, strak en modern of liever een vleugje minimalisme, het kan allemaal.

Of kies voor een zorgeloze investering met fiscale voordelen

Evancy, onze ervaren en professionele verhuurdienst baat je appartement uit.

Evancy biedt een gastvrije en transparante service aan. Je appartement wordt het hele jaar door onderhouden, schoongemaakt en verhuurd. Via een online eigenaarstool volg je de bezetting en verhuuropbrengst.

Dankzij het gunstige fiscale regime voor toeristische residenties in Frankrijk, geniet je van een aantal voordelen. Zo kan je je btw recupereren, mits je voldoet aan bepaalde voorwaarden.

Bekijk de 3D-visualisatie

Icoon Trésors d'Opale omgeving

Interessante prijzen

Icoon Trésors d'Opale omgeving

Vlot bereikbaar

Icoon Trésors d'Opale omgeving

Betrouwbare partner

Icoon Trésors d'Opale omgeving

Alles binnen  handbereik

Ontdek wat de regio jou te bieden heeft

Ontdek hier de verschillende type appartementen

Klik op de knoppen om de gewenste plannen te downloaden!

Benieuwd naar dit project?

Vraag meer info aan!

Meer over de regio Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation