NL FR

Villa Les Margats

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Inspiratieoord van rust

Omarmd door schitterende duinen

Welke kustgemeente ontmoet je als eerste wanneer je de grens oversteekt? Inderdaad Bray-Dunes, een fantastische plaats in volle ontwikkeling. Je proeft er van de natuur en ontdekt er een brede waaier aan culturele activiteiten. Deze regio is immens interessant om nu te investeren in vastgoed.

Schitterend tweede verblijf


Aan de Opaalkust liggen de prijzen van het vastgoed momenteel nog een stuk lager dan aan de Belgische kust wat jouw investering veel interessanter maakt. Bovendien sta je niet aan te schuiven in de file en rij je slechts één uurtje vanuit Gent naar de Opaalkust.

Villa Les Margats

Van 4 tot 6 personen

Op 300 meter van het strand, tref je Villa Les Margats aan. Je kan er nog kiezen tussen appartementen van 4 tot 6 personen. Een vakantieappartement in Villa Les Margats is een schitterend investeringsgoed. Je laat het verhuren door Evancy, ons dochterbedrijf. Zij regelen alles voor jou. Indien gewenst kan je online alle reservaties volgen. Je ontvangt een deel van de huuropbrengsten! Leuk en makkelijk meegenomen niet?

Evancy is gespecialiseerd in het verhuren van vastgoed. Zij werken professioneel samen met gerenommeerde partners als TUI, Neckermann en Booking.com. Bovendien hoef jij je nergens zorgen over te maken, zij regelen de verhuur en het onderhoud.

Kies je voor Villa Les Margats, dan kies je voor

icon-zorgeloos

Rust en ontspanning

icon-opbrengst

Groot meerwaardepotentieel

icon-centrum

Vlotte bereikbaarheid

 

Parel aan de Franse Opaalkust

Bray-Dunes is een pareltje aan de Franse Opaalkust. Deze opkomende badplaats ligt op amper vier kilometer van de Belgische grens en combineert zo het beste van twee werelden: snel bereikbaar en een onverwachte rust die je bij ons niet meer vindt!

 

Bray-Dunes en omgeving

De kunst van genieten ontdek je hier.

Over meerwaarde gesproken

Een gemeente met een visie

Het gemeentebestuur zet alles in het werk om van Bray-Dunes een droombestemming te maken. Dankzij de uitbouw van de infrastructuur vonden verschillende investeerders er een betaalbaar tweede verblijf. Toch waakt de gemeente erover dat er niet te veel verhuurbare appartementen worden gebouwd. Zo willen zij het karakter en de uitstraling van de gemeente behouden. Een slimme zet!

virtual-tour-icon

Klik hier voor de virtuele tour

Benieuwd naar dit project?

Vraag meer info aan!

Of liever eerst huren? Meer over de regio Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation