NL FR

Villa Les Peupliers

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Inspiratieoord van rust

Omarmd door schitterende duinen

Welke kustgemeente ontmoet je als eerste wanneer je de grens oversteekt? Inderdaad Bray-Dunes, een fantastische plaats in volle ontwikkeling. Je proeft er van de natuur en ontdekt er een brede waaier aan culturele activiteiten. Deze regio is immens interessant om nu te investeren in vastgoed.

 

Schitterend tweede verblijf

Aan de Opaalkust liggen de prijzen van het vastgoed momenteel nog een stuk lager dan aan de Belgische kust wat jouw investering veel interessanter maakt. Bovendien sta je niet aan te schuiven in de file en rij je slechts één uurtje vanuit Gent naar de Opaalkust.

 

Villa Les Peupliers

Op amper 50 meter van de zeedijk tref je Villa Les Peupliers aan. Een schitterende residentie die luxueuze appartementen herbergt. Alle appartementen (met 1, 2 of 3 slaapkamers) zijn piekfijn afgewerkt met hoogwaardige materialen.Als investering
Dankzij de schitterende ligging is een vakantieappartement in Villa Les Peupliers een schitterend investeringsgoed. Je laat het verhuren door Evancy, ons dochterbedrijf en ontvangt een deel van de huuropbrengst. Zij regelen alles voor jou. Indien gewenst kan je online alle reservaties volgen. Leuk en makkelijk meegenomen niet?

Evancy
Evancy is gespecialiseerd in het verhuren van vastgoed. Dankzij een nauwe en professionele samenwerking met gerenommeerde partners als TUI, Neckermann, Thomas Cook en Booking.com is de bezettingsgraad best hoog. Bovendien hoef jij je nergens zorgen over te maken, zij regelen alles voor jou! Van een zorgeloze investering gesproken.

Bray-Dunes en omgeving

De kunst van genieten ontdek je hier.

Meer informatie aanvragen?

Interesse in dit project?

Of liever eerst huren? Meer over de regio Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation