NL FR

Berck-sur-Mer

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Veelzijdige, bruisende badstad aan de Opaalkust

Berck-sur-Mer is een vrij rustige gemeente aan de Noord-Franse Opaalkust. Heel bijzonder zijn hier de pastelkleurige cabines die het witte zandstrand opvrolijken. De brede duinenrij leent zich ideaal als wandellandschap en rijkt helemaal tot aan de baai van Authie. Deze lange, natuurlijke baai is bijna een uncium in Europa. Bovendien is dit de favoriete verblijfplaats van een kolonie zeehonden. Jouw kinderen zullen er vast dol op zijn!

 

 Hoog in de lucht

Al meer dan 25 jaar lang wordt in Berk-sur-Mer de jaarlijkse ‘Internationale Vliegermeeting’ gehouden. Elk voorjaar genieten tien dagen lang vliegeraars en nieuwsgierige kijkers van het spectaculaire schouwspel.

Je ontdekt er hier alles over.

Berck-sur-Mer vliegt hoger

Klaar voor actie

In Berck-sur-Mer is er geen gebrek aan activiteiten. De wervelende badstad biedt alles aan: cultuur, sport, natuur, familie-uitstappen. Je vindt er vast wat je zoekt.

Trek je de stad in, dan ontdek je architecturaal en religieus erfgoed zoals het kermuseum ‘Notre-Dame des Sables’. Stap zeker het museum binnen en ontdek de rijke geschiedenis van de stad en de streek.

Voor wie graag sport is het 12 kilometer lange zandstrand een echte zegen! Je kan er strandzeilen, vliegeren, kitesurfen of andere watersporten beoefenen. Perfect voor actieve gezinnen die graag uitwaaien aan zee.

Quote

" In de baai van Authie kun je zeehonden gaan bekijken. Kortom een geweldige uitstap met de hele familie! - Beoordeling Tripadvisor "

Baai van Authie in Vogelvlucht

Komt dat zien!

Benieuwd naar meer?

Lees meer op de website of Facebookpagina!

Website Berck-sur-Mer Facebookpagina Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation