NL FR

Cannes

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Waar wereldsterren zich thuis voelen

Cannes ligt vlak bij Nice aan de prachtige Côte d’Azur. In de jaren 70 van vorige eeuw werd er een kunstmatig zandstrand aangelegd. Sindsdien is het een toeristische trekpleister geworden. Dat er jaarlijks wereldberoemde sterren voorbij flaneren op weg naar het prestigieuze Filmfestival van Cannes, spreekt velen tot de verbeelding.

De kuststad kent een reputatie als mondaine stad waar gefortuneerden zich rijkelijk vermaken. In de haven tref je dan ook de meest luxueuze jachten aan.

Aan fantastische hotels, verrukkelijke restaurants en uitgaansgelegenheden is hier geen gebrek.

De boulevard La Croisette is de populairste plaats van Cannes. De promenade herbergt de meest beroemde en uitmuntende hotels zoals het Carlton-hotel. Hier kuier je door de jachthaven en verlustig je je aan de meest luxueuze boten die er aangemeerd liggen.

 

Filmfestival van Cannes

Op een strategische plaats aan de Boulevard de la Croisette vind je het Palais des Festivals et des Congrès. Het is in dit congresgebouw dat talloze prestigieuze evenementen, zoals het filmfestival van Cannes, plaatsvinden.

 

Niet te missen

Het oudste deel van de stad tref je aan in de wijk Le Sequet. De middeleeuwse, smalle steegjes gidsen je zo richting een middeleeuws kasteel waar je ook een bezoek kan brengen aan het museum La Castre.
 

Stap in een veerpont en laat je meevoeren naar de Lérins-eilanden. Op Sainte-Marguerite kan je een bezoek brengen aan het zeemuseum, dat voorheen gebruikt werd als gevangenis. Het vierde eiland, Saint-Honorat staat bekend als het eiland van de monniken.

Ontdek wat de regio te bieden heeft!

Benieuwd naar meer?

Lees meer op de website of Facebookpagina!

Website Cannes Facebookpagina Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2019 - Twin Promotion·Disclaimer·Privacy

Twin Fondation