NL FR

De Panne

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Bekijk hier de plannen van de laatste stuks!

Laatste appartementen! Ideaal voor wie opgeleverd appartement en/of directe huuropbrengsten zoekt!

Plopsaland als bondgenoot

In 2013 mocht Plopsaland De Panne maar liefst 1.265.000 bezoekers ontvangen! In de daarop volgende jaren deden ze daar zelfs nog een schepje bovenop. Dat maakt van het pretpark de meest toeristische bestemming van België. Dankzij hun nieuwe indoorwaterpark Plopsaqua zullen die bezoekersaantallen blijven stijgen! Iets waar jij fantastisch gebruik van kan maken.

 

Fantastische ligging

Evancy Westhoek ligt pal aan de Belgisch-Franse grens, vlak bij Plopsaland dus. Dit pretpark verschuift hun doel van dagrecreatie naar verblijfsrecreatie waardoor jij straks gouden zaken kan doen want al deze bezoekers zoeken bijgevolg een plaats om te overnachten!

 

Populair in het buitenland

Plopsaland investeert ook over onze landgrens heen. Daardoor vinden meer en meer buitenlandse toeristen hun weg naar De Panne. Zij blijven uiteraard liever langer dan één dag. De regio kampt vandaag met een tekort aan slaapplaatsen. Ideaal dus om er te investeren in een appartement!

Plopsaland ligt slechts op enkele kilometers! Plezier gegarandeerd.

De appartementen ligeen net over de grens, zo geniet je nog eens van het voordelige Franse fiscale regime!

Quote

" Plopsaland trekt jaarlijks 1,3 miljoen toeristen. Voornamelijk mensen die graag langer dan één dag aan zee vertoeven. "

Slim beleggen in Bray-Dunes

Belgisch-Franse grensgemeente in volle bloei

Welke kustgemeente ontmoet je als eerste wanneer je de grens oversteekt? Inderdaad Bray-Dunes, een fantastische plaats in volle ontwikkeling. Je proeft er van de natuur en ontdekt er een brede waaier aan culturele activiteiten. Deze regio is immens interessant om nu te investeren in vastgoed.

 

Voor elk wat wils

De nabije omgeving van Bray-Dunes heeft heel wat te bieden. Zo kan je in Duinkerke golfen of een verrassend bezoek brengen aan het casino. In Calais leef je je dan weer uit in de vele hippe shops. En op het brede zandstrand tussen De Panne en Bray-Dunes duik je talrijke bunkers in, een erfenis uit WOII want Bray-Dunes was een belangrijke rustplaats voor de soldaten.

 

Een regio met veel troeven

Twee vliegen in één klap: genieten én verdienen

Een vakantieappartement is een schitterend investeringsgoed. Je laat het verhuren door Evancy, ons dochterbedrijf. Zij regelen alles voor jou. Indien gewenst kan je online alle reservaties volgen. Je ontvangt een deel van de huuropbrengsten! Leuk en makkelijk meegenomen niet?

Evancy is gespecialiseerd in het verhuren van vastgoed. Zij werken samen met professionele partners als TUI, en Booking.com. Bovendien hoef jij je nergens zorgen over te maken, zij regelen alles voor jou!

Celien bracht een bijzondere overnachting door in La Brise des Dunes

Celien werd warm onthaald in la Brise des Dunes. Een ruime kamer, een uitgebreid ontbijt en de mascotte ‘Suity’ stonden haar op te wachten. Ook benieuwd?

Ontdek Celiens overnachting hier

Architectuur in Knokke-stijl

Architect Vanderbruggen uit Knokke-Zoute stond in voor het ontwerp van het gebouw. De architect slaagde erin om dankzij de unieke uitstraling van dit appartementsgebouw het architecturale niveau van de buurt onmiddellijk een niveau hoger te tillen.

Jouw appartement is instapklaar: ingericht, gemeubeld en piekfijn afgewerkt. Het pand is gloednieuw en klaar om te verhuren!

Je vindt er alles wat jij of je huurder nodig hebt voor een aangenaam en comfortabel verblijf. De aankoop gebeurt rechtstreeks van de bouwheer.

Evancy Westhoek

Ontdek hoe jouw appartement eruit ziet

Instapklaar en bemeubeld aan uitzonderlijke voorwaarden

icon-boot.png

Met Plopsaland als bondgenoot

icon-zelf-genieten.png

Volledig uitgerust appartement

icon-belastingvrij.png

Krijg de btw terug

icon-optimaal.png

Geniet fiscale vrijstelling

Benieuwd naar dit project?

Vraag meer info aan!

Of liever eerst huren? Meer over de regio Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation