NL FR

Le Touquet-Paris-Plage

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Favoriete badplaats van ‘Les Parisiens’

Le Touquet is een badplaats met stijl. Geen wonder dat Parijzenaren er dol op zijn. Het kreeg dan ook de bijnaam ‘Paris-Plage’. Hou je ervan om een weekendje aan de Opaalkust door te brengen en baad je graag in wat luxe? Je treft hier gezellige bars, klassevolle restaurants en mooie luxehotels aan.

 

Ongerepte natuur

Le Touquet is omgeven door duinen. Een onverhard wandelpad met kleine doorgangen naar zee loopt centraal door deze sublieme omgeving. Ze geven je de mogelijkheid om je langs deze weg van en naar het strand te begeven. Uniek en enig.

 

 

 

Je slaat de bal niet mis

Fanatieke en recreatieve golfers trekken graag naar de golfbaan van Le Touquet, één van de mooiste golfclubs die Europa rijk is. Sinds 1904 maakt deze mondaine sportclub deel uit van hotel ‘Le Manoir’. Het telt 3 sublieme golfbanen, allen gelegen tussen de typische duinen en bossen die de streek zo kenmerken.

 

Herontdek jezelf in Le Touquet-Paris-Plage

Sport, wellness of rust…

In Le Touquet vermaak je je met het hele gezin. Aan sportmogelijkheden geen gebrek: je kan er golfen, paardrijden, (strand)zeilen, tennissen en zoveel meer. Ook kinderen kunnen zich hier prima uitleven in waterpark Aqualud en pretpark Laby'Parck!


Ook de dames halen hun hart op in de meer dan 300 winkels en handelszaken in de buurt. Ga je daarna graag heerlijk tafelen? Dan kan je makkelijk gastronomisch genieten in de meer dan 70 plaatselijke toprestaurants.

Het is de uitgelezen plaats om tot rust te komen. Je treft er een spa- en thalassocentrum aan en een uitgestrekt strand waar je je longen op gezonde lucht trakteert.
Benieuwd naar alle activiteiten? Je ontdekt ze hier!

Leer de streek kennen

Benieuwd naar meer?

Lees meer op de website of Facebookpagina!

Website Le Touquet Facebookpagina Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2020 - Twin Promotion· Disclaimer·Privacy·FAQ·Evancy

Twin Fondation