NL FR

Hardelot-Plage

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Mondaine badplaats

Luxueus genieten van de Opaalkust

Hardelot is een weelderige badplaats gelegen aan de rustige Opaalkust. Omringd door adembenemende natuur en rust is Hardelot met zijn luxueuze villawijk een geliefde vakantiebestemming bij de hogere klasse.

 

Kustplaats met een verhaal

De badplaats kwam tot stand in 1906 met de aanleg van een golfterrein en de eerste villa’s op de plaats waar de dag van vandaag een prachtige villawijk huist. De jonge badplaats kwam WOI ongeschonden door. Het was een belangrijk militair centrum door zijn centrale ligging nabij het front. Hardelot ontwikkelde zich verder tot een kustplaats met klasse met onder andere de opening van een casino en nieuwe golfbaan. Helaas drukte WOII zijn stempel op de badplaats waardoor slechts acht villa’s overeind bleven en plaats maakte voor 54 bunkers.

 

Ontdek een stukje Hardelot

Van een bruisend vakantieoord gesproken

Activiteiten alom

Golfers komen hier beslist aan hun trekken met keuze uit twee prachtige golfbanen. Op de Golf des Pins en Golf des Dunes kom je volledig tot rust tussen de typische fauna en flora uit de streek.
 
 

Een bezoek aan het kasteel van Hardelot valt bij natuur- en cultuurliefhebbers zeker in de smaak. Het middeleeuws kasteel is regelmatig het decor voor exposities, concerten en evenementen. Momenteel is het een cultureel uitwisselingscentrum tussen Frankrijk en Groot-Brittannië.

 

Voel je als een vis in het water

Van zeilen tot kitesurf en van catamaran tot kayak… kortom alles waar een watersportfanaat maar kan van dromen! Met het uitgestrekte strand is Hardelot-Plage de ideale plek om een zeilwagenrace te houden. Gek op paarden? Rijd met een paard over het witte zandstrand met schitterend zicht op de ondergaande zon. Ook wie meer houdt van pootje baden kan hier op het strand lekker uitrusten.

 

Ontdek wat de regio te bieden heeft!

Hardelot en zijn troeven

Mondaine badplaats

Ontspanning en rust

Overweldigende natuur

Benieuwd naar meer?

Vraag meer info aan!

Website Hardelot Facebookpagina Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2019 - Twin Promotion·Disclaimer·Privacy

Twin Fondation