NL FR

Les Caps

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Cap Blanc-Nez & Cap Gris-Nez

Imposante witte kliffen en een ruige, brede kust omringd door weelderige duinen zijn een geliefd decor en prachtige omgeving voor wandelaars. Bij mooi weer krijg je een adembenemend vergezicht over het Kanaal en ontdek je zelfs de Engelse kust. Cap Blan- Nez en Gris-Nez zijn dankzij hun indrukwekkende schoonheid officieel uitgeroepen tot ‘Grand Site National de France’. Breng ze absoluut een bezoek, ze zijn het waard.

Cap Gris-Nez ligt bij de Franse gemeente Audinghen in het departement Pas-de-Calais. De top ligt 50 meter boven de zeespiegel.
 

Op 16 kilometer van Cap Gris-Nez, tref je Cap Blanc-Nez aan, vlak bij de Franse gemeente Escalles in het departement Pas-de-Calais. Haar tip ligt op maar liefst 134 meter boven de zeespiegel.

Voor natuur- en cultuurliefhebbers

Les deux caps

In het hart van de Opaalkust tref je Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez aan. Twee vooruitstekende kapen die dankzij  hun indrukwekkende krijtrotsen een echte toeristische trekpleister zijn. Wie houdt van lange wandelingen in een ruig landschap of een frisse duik in het water, is hier zeker aan het juiste adres.

Hou je het liever wat rustiger, dan kan je op zoek gaan naar fossielen want de kans op succes is hier best groot.

Quote

" Als je van de ene naar de andere Cap wandelt, ben je even onderweg. Het is een afwisselende wandeling: in de weiden en op het strand, klimmen en dalen. Een supermooi uitzicht. Zeker doen! - Beoordeling Tripadvisor "

 

Een rots met een uitzicht

Bij helder weer kan je vanop beide kliffen genieten van een spectaculair uitzicht op de krijtrotsen van de Engelse kust! Wie weet kijkt er wel iemand naar jou terug…

 

Adembenemende vergezichten

 

Voor waterratten

 In deze wondermooie kustregio is waterpret nooit veraf. Je kan er leren kitesurfen of een Stand Up Paddle uitproberen. Geef toe, met de prachtige, witte zandstranden als decor waan je je in de tropen. Lees meer.

 

Benieuwd naar meer?

Lees meer op de website of Facebookpagina Les Caps!

Website Les Caps Facebookpagina Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2019 - Twin Promotion·Disclaimer·Privacy

Twin Fondation