NL FR

Nice

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Nice, De koningin van de Côte d’Azur

Van een heerlijke kuststad gesproken. Aan de ene kant vind je de azuurblauwe Middelandse zee, aan de andere kant wordt de stad omarmd door met wijn- en boomgaarden beplante heuvels. Geen wonder dat dit de grootste toeristische trekpleister aan de Franse Rivièra is. Hier vind je alles waar je van droomt: een schitterend klimaat, weelderige parken, kleurrijke marktjes en luxueuze villa’s.

Carnaval aan de Côte d’Azur

Al jarenlang organiseert Nice in het oude stadcentrum een van de grootste carnavalsstoeten in Europa. Het is dan ook een mega trekpleister voor toeristen. De kleurrijke parade met gigantische reuzen en een duizendtal dansers en muzikanten van over de hele wereld zijn absoluut het zien waard! Ontdek hier meer.

Het Beste van Carnaval de Nice 2017

Niet te missen

De populairste straat is zonder twijfel de Promenade des Anglais. Een heerlijk lange promenade met aan de ene kant een fantastisch zicht op zee en aan de andere kant alle befaamde luxehotels en dure restaurants. Het is een levendige plaats waar wandelaars, fietsers, joggers en skaters zich de hele dag uitleven. Op het strand zelf vind je ook talloze restaurants en bars waar je nippend van een cocktail met volle teugen van de zon en je vakantie kan genieten.

Bezoek zeker ook het oude centrum ‘Vieux Nice’. De smalle straatjes en pittoreske pleinen zijn de thuisbasis van sfeervolle eethuizen en typische winkeltjes vol met specialiteiten uit de streek. Strijk na een aangename wandeling gerust neer op een van de talrijke zonneterrasjes in de buurt.
 

Op het plein Cours Saleya ontdek je de fleurige bloemenmarkt, hop de tram op naar plein Place Massena in het centrum van de stad en vertrek niet voor je ook de haven van Nice bezocht hebt. Hier kan je een verfrissend boottochtje maken. Ook ’s avonds zit je hier goed dankzij de vele trendy nachtclubs.

Meer ontdekken?

Bekijk de live camera's

Ontdek wat de regio te bieden heeft!

Benieuwd naar meer?

Lees meer op de website of facebookpagina!

Website Nice Facebookpagina Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2019 - Twin Promotion·Disclaimer·Privacy

Twin Fondation