NL FR

Salernes

Meer info aanvragen

Meer informatie?


  • Door op "Meer info aanvragen" te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


Zalig genieten ook voor jou!

Leef jouw Provençaalse droom

Salernes ligt in het hart van één van de mooiste gebieden van Zuid-Frankrijk: de Var. Dit departement is de tweede meest beboste streek van het land, gezegend met maar liefst 341.000 hectare aan bos en vele uren zonneschijn. Zo geniet je hier van een aangenaam klimaat het hele jaar door. Als kers op de taart beschikt de Var ook nog eens over 432 kilometer aan strand met fijn zand, rotskapen en wilde baaien.

Een tweede verblijf, een schitterende investering

Naast de scherpe prijs geniet je ook nog eens van ongelooflijke fiscale voordelen wat jouw investering dubbel interessant maakt. Bovendien laat je jouw appartement verhuren als je er zelf niet bent. Zo geniet je het jaar door van extra huuropbrengsten. De reservaties volg je makkelijk online van bij jou thuis.

 

Beroemd aardewerk

Salernes ligt in de vallei van de Bresque en vlijt zich tegen heuvels aan. Het dorp is internationaal gekend om haar aardewerk, tegeltableaus en ‘tomettes’: zeshoekige keramische vloertegels.

 

Ontdek wat de regio te bieden heeft

Provençaalse charme

Salerne en ruime omgeving kenmerken zich door een authentiek en vredig achterland met aantrekkelijke dorpjes, ongerepte eilanden en een kleurrijke, Provençaalse keuken. Smalle straatjes, gezellige dorpspleinen, terrassen in de zon en hier en daar een fontein… het zijn typische kenmerken van rasechte Provençaalse dorpjes.

Voor elk wat wils

Op het sfeervolle dorplein kan je wekelijks op woensdag en zondag naar de markt. Je ontdekt er de lekkerste specialiteiten uit de streek en kan er op zoek gaan naar regionale en Provençaalse producten.

Ook kan je genieten van prachtige wateren die in een straal van 20 kilometer aanwezig zijn.

Icoon financieel

Interessante prijzen

Fiscaal voordelig

Icoon handen

Betrouwbare partner

Icoon Historisch

Authentieke charme

Quote

" In dit kleine dorpje ligt een verborgen schat! Een prachtige waterval waar je na een wandeling van 15 minuutjes naartoe kan. De weg is mooi aangelegd en vraagt een kleine inspanning maar is zeker de moeite waard! - Beoordeling Tripadvisor "

Ontdek de prachtige Cascade de Sillans

Magische combinatie

Het zachte klimaat van de Middellandse zee en het azuurblauwe water!

De kustplaatsen van de Middellandse zee als o.a Sainte Maxime, Saint Tropez, Cannes, St. Raphael, Fréjus zijn op korte afstand.

Of nog dichterbij poedelen in de rivier aan de rand van het terrein in Salernes.

Benieuwd naar meer?

Vraag meer info aan!

Website Salernes Facebookpagina Meer informatie
Contacteer ons

Op zoek naar een kantoor of heeft u een vraag?

Vind een kantoor Contacteer ons
Interesse in onze projecten?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

© 2019 - Twin Promotion·Disclaimer·Privacy